Kocasinan Akademi'den Anneler Günü'ne Özel Göz Kamastiran Sergi

Kocasinan Akademi'den Anneler Günü'ne Özel Göz Kamastiran Sergi

Kocasinan Belediyesi ve Kocasinan Halk egitim Merkezi isbirligiyle Kocasinan Akademi Erciyesevler kursiyerlerin hazirlamis oldugu ’Anneler Günü’ne Özel El Sanatlari Sergisi’, büyük begeni topluyor. Renkli görüntülerin olustugu serginin açilisini yapan Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’in esi Fatma Çolakbayrakdar, kursiyerlerin ortaya çikardigi eserlerin çok güzel oldugunu belirterek, egitmenlere tesekkür etti.

Bir alisveris merkezinde düzenlenen sergi açilisina; Kocasinan Kaymakami Ilhan Abay ve esi Serap Abay, Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’in esi Fatma Çolakbayrakdar, Kocasinan Halk Egitim Müdürü Ziya Kiliç, KIMAS Yönetim Kurulu Baskani Enver Uzunefe, meclis üyeleri, kursiyerler, aileleri ve vatandaslar katildi.

Serginin açilisini gerçeklestiren Kocasinan Kaymakami Ilhan Abay, kadinlara böyle imkânlar taniyan Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür ederek, kursiyerleri tebrik etti. El emegi göz nuru ürünler hakkinda egitmenlerden bilgi alan Fatma Çolakbayrakdar, ortaya çikan eserleri oldukça basarili buldugunu belirterek, kursiyerleri kutladi.

“Kocasinan Akademi ile egitim, sosyal, kültür, sanat, spor gibi hayatin her alaninda bölge sakinlerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet veriyoruz” diyen Baskan Çolakbayrakdar ise; “Sundugumuz meslek edindirme kurslarimizla egitim alamamis ya da yeni bir meslek dalinda egitim almak isteyen vatandaslarimizin, kendilerine uygun bir meslek dalinda egitim almalarini sagliyoruz. Gençlerimizi, hanim kardeslerimizi yetenek ve ilgi alanlarina yönlendirerek sosyal yasama hazirliyor, issizlige alternatif çözümler üretiyoruz. Böylelikle vatandaslarimiz ögrendikleriyle aile bütçesine, ülkemize ve Kayseri ekonomisine katki sagliyor. Bu duygu ve düsüncelerle Kocasinan Akademi’nin bugünlere gelmesinde özverili çalisan kendi personelime ve Halk Egitim Müdürlügü’nün vermis oldugu desteklerden dolayi tesekkür ediyorum” diye konustu.

KIMAS Yönetim Kurulu Baskani Enver Uzunefe de Kocasinan Akademi’ de çok güzel ürünler elde edildigini belirterek; "Kocasinan Akademi’ye hanim kardeslerimin göstermis oldugu ilginin sonucu olarak çikan sanat eserleri burada sergileniyor. Ortaya çikan el emegi göz nuru eserler bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu noktada emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Basarili eserleri inceleyen Kayserililer, el emegi göz nuru eserlerin ve geçmisten günümüze kadar nakisla islenmis esyalarin gün yüzüne çikartilmasindan son derece mutlu olduklarini ifade etti.

Öte yandan Kocasinan Akademi Kursiyerlerin Kayseri Park Alisveris Merkezi’nde yer alan eserlerini görebilmek için 11 Mayis Cumartesi gününün son gün oldugu belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile