Kocasinan Bayramlaştı

Kocasinan Bayramlaştı

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, atölye ve hizmet binasında Kocasinan Belediyesi personeliyle bayramlaştı.

Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi Atölyesinde sabah düzenlenen bayramlaşma töreninde Makine İkmal, Temizlik, Fen İşleri, Veteriner, Park-Bahçeler Müdürlüğü personeliyle bayramlaştı. Törene Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir de katıldı.
El birliğiyle omuz omuza şehri güzelleştirmek, temiz ve sağlıklı tutmak için bir ibadet duygusuyla yoğun gayret gösterdiklerini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız," Bizim işimiz ibadet gibidir. Biz bu milletin hizmetkarıyız. İşimiz bir kez bile olsun aksama ve kesinti kabul etmez. Kurban Bayramı biraz meşakkatli, biraz da atığı bol bayramdır. Ama bu bayram çevremiz çok temizdi. Bu konuda hem vatandaşlarımıza hem de size çok teşekkür ediyorum. Temiz bir bayram yaşadık, ellerinize sağlık. Belediye başkanı olduğumuzdan beri yaşadığımız 34 bayramda hakkınızı da gününde ödemek için gayret ediyoruz. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Dilerim ailenizle mutlu bir bayram yaşamışsınızdır. Ağız tadıyla nice mutlu bayramlar yaşamanızı diliyorum" şeklinde konuştu.
Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir de bir konuşma yaparak mutlu bir bayram yaşadıklarını belirterek," Allah razı olsun Bekir Başkanımız bayram öncesi, maaşımızı, ikramiyemizi ve sosyal haklarımızı ödedi. Bu nedenle sıkıntısız bayram yaşadık" dedi.
Başkan Bekir Yıldız daha sonra Kocasinan Belediyesi Hizmet Binası'nda çalışan personelle bayramlaştı. Bayramlaşma törenine Başkan Yardımcıları Mustafa Haspaylan, Esat Öztürk ve Mustafa Çapan'la birlikte daire müdürleri de katıldı. Ayrıca Başkan Bekir Yıldız, personeline Gömeç Fasulyesi ve Cırgalan Biberi hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile