Kocasinan Belediyesi'nden Temizliğe 15,7 Milyon Liralık Bütçe

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, 2014 yılında temizlik hizmetleri için 15,7 milyon liralık bütçe ayırdıklarını bildirdi.

Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, modern, yaşanabilir bir kent için temizliğin önemli olduğunu belirterek, temiz olmayan bir kentte bugünden ve gelecekten söz edilemeyeceğini kaydetti.

Kocasinan Belediyesi sınırları içinde sabah ve akşam olmak üzere her gün rutin temizlik hizmetlerinin yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Yıldız, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Temizlik hizmetleri Kocasinan Belediyesi'nin vazgeçilmezidir. Yaşanabilir, sağlıklı bir çevre kurmak için bu açıdan temizlik hizmetlerine büyük önem veriyoruz. 2014 yılı temizlik hizmetleri bütçesini geçen yıla göre yüzde 14,5 artırarak, 13,7 milyondan 15,7 milyon liraya çıkardık. Enflasyonun bile tek haneli rakamlarda yıllık arttığı dikkate alındığında bu alanda önemli bir artış gerçekleştirdik. Temizlik hizmetlerimizin kalitesini daha da artırmak için temizlik personelinin vasfına göre 2 ayrı ihale yaptık. Temizlik için yaklaşık 600 kişiye iş imkanı sağlıyoruz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile