Kocasinan'da 3 Gün Süren Çocuk Senlikleri, Büyük Yanki Uyandirdi

Kocasinan'da 3 Gün Süren Çocuk Senlikleri, Büyük Yanki Uyandirdi

Kocasinan Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari kapsaminda gerçeklestirdigi ‘Çocuk Senligi’, büyük yanki uyandirdi. 3 gün süren etkinlikte, çocuklar doyasiya eglenirken büyükler de hosça vakit geçirdi. Etkinligin son gününde de çocuklarla bir araya gelen Baskan Çolakbayrakdar, ‘Çocuk gülerse dünya güler’ anlayisiyla gece gündüz demeden çalistiklarini belirterek, “Bütün gayretimiz; çocuklarimizin daha iyi bir Kocasinan ve daha güzel bir Kayseri’de yasamalari içindir” dedi.

Çocuk Senligi’nin son gününde etkinlik alanini ziyaret edip, çocuklarla yakindan ilgilenen Baskan Çolakbayrakdar, Kayseri’nin sosyal hayatini renklendirmeye devam ettiklerine dikkat çekerek, “Çocuklarimizin yüzü gülsün, mahalleler senlensin ve sokaklar, civil civil çocuk sesleriyle olsun diye çalismalarimizi artirarak sürdürüyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak yapmis oldugumuz bütün projeler ve çalismalarda gelecegimizin teminati evlatlarimiza daha güzel bir Kocasinan birakmak içindir. Daha güzel yarinlar için projeler üretmeye devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Folklor gösterileri, müzik-koro, çocuk tiyatrosu, Hacivat - Karagöz, palyaço, oyun gruplari olmak üzere çesitli gösterilerin yer aldigi ve 3 gün süren ‘Çocuk Senligi’nde çocuklar, keyifli vakit geçirdi. Çocuklarin yogun katilimiyla gerçeklesen etkinlik, renkli ve eglenceli görüntülere sahne oldu. Kocasinanli çocuklarin doyasiya eglendigi etkinlikte, Kayserililer gün boyu bayram coskusu yasadi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile