Kocasinan'da Gençler Yaz Tatilini Eglenerek Ve Ögrenerek Geçirdi

Kayseri'de Kocasinan Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü, yaz tatilinde ögrenciler için hazirladigi programlarla çocuk ve gençlere hem egitici hem de eglenceli bir tatil yasatti.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, belediyeye ait tesislerde yaz tatili boyunca çocuklar için çesitli aktiviteler düzenlendi. Etkinlik ve kurslarla ögrenciler tatil günlerini en güzel sekilde degerlendirdi.

Programlar kapsaminda Kocasinan Çocuk Kulübü Mimarsinan Tesisi'nde ögrencilere baglama, gitar gibi enstrümanlarin egitimi verildi. Ayrica el sanatlari, resim gibi görsel sanatlarla ilgili de etkinlikler düzenlendi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, etkinliklerle ögrencilerin yeteneklerini kesfetmelerini ve mutlu olmalarini sagladiklarini belirtti.

"Yapmis oldugumuz bütün çalismalar, gelecegimizin teminati yavrularimiz içindir." ifadesini kullanan Çolakbayrakdar, sunlari kaydetti:

"Özellikle Çocuk Kulübümüzün yaptigi etkinliklerdeki en büyük amaç, milli ve manevi degerlerimize bagli nesiller yetistirmektir. Bu noktada yavrularimiz için elimizden geldigince destek olmaya çalisiyoruz. Düzenlemis oldugumuz egitimlerimizle gelecek nesillerimizi, yetenek ve ilgi alanlarina göre yönlendirerek, sosyal yasama hazirliyoruz. Bütün gayretimiz büyük ve güçlü Türkiye'nin yarinlari olan evlatlarimizin daha iyi bir sekilde yetisebilmesi içindir. Biz onlarin gelecegi adina, yarinlarda huzurlu ve mutlu olmalari için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile