Kocasinan'dan Vergi Kolaylığı İçin Fazla Mesai

Kocasinan'dan Vergi Kolaylığı İçin Fazla Mesai

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinin rahatlıkla yapılabilmesi için çalışma saatlerinde düzenleme yaptıklarını söyledi.

Yıldız, yaptığı açıklamada, hayatı kolaylaştıran teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek yaşanabilir bir şehir sunmak için çalıştıklarını söyledi. Yıldız, "Konutların emlak, işyerlerinin çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinin son ödemelerinin ilk taksiti Mayıs, 2. taksiti de Kasım ayında yapılıyor. 2010 yılı emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri de 30 Kasım 2010 Salı günü sona eriyor. Vatandaşlarımıza ödeme kolaylığı sağlamak için veznelerimiz hafta içinde akşam 19.00'a kadar, cumartesi ve pazar günü de 09.00 ile 16.00 saatleri arasında açık olacak" dedi.
Kocasinan Belediyesi'nde emlak vergisi ödemelerinin 1 dakika gibi kısa sürede yapılabildiğini vurgulayan Yıldız, "120 bin vergi mükellefi vatandaşımıza e-belediye uygulamaları, internetten ödeme ve kredi kartıyla ödeme gibi kolaylıklar sunuyoruz. Vatandaşımızın ödediği vergileri de yine vatandaşımıza hizmet olarak geri ödüyoruz" şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile