Kocasinan, En Yüksek Kapasiteye Sahip Asfalt Plenti Ile Rekora Kosuyor

Kocasinan, En Yüksek Kapasiteye Sahip Asfalt Plenti Ile Rekora Kosuyor

Kayseri’de en yüksek kapasiteye sahip ve teknolojik yapisiyla dünya standartlarinda asfalt üreten Kocasinan Belediyesi, ‘Yol medeniyettir’ anlayisiyla hizmet atagini sürdürerek yeni rekorlara kosuyor. Daha genis ve konforlu yollar yaparak, sehrin alt ve üst yapisini gelecege hazirladiklarini belirten Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, yerli ve milli asfalt plentiyle ilçe genelinde bozuk yol, kaldirimsiz cadde ve sokak birakmamak için çalistiklarini söyledi.

Yapilan hizmetlerle ulasima yeni bir soluk kazandirdiklarina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, “Bu kapsamda Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz, mevsim itibariyle ilçenin dört bir yaninda yol yapimi ve asfalt serimi seferberligi yapiyor. Özellikle yenileme çerçevesinde, alt ve üst yapi, yol, kaldirim ile çevre düzenlemesi gibi bütün çalismalari yaparak ‘Yeni Kocasinan’i hizli bir sekilde olusturuyoruz. Ayrica yeni yerlesim alanlari ve alternatif yollar olusturuyoruz. Bunlari yaparken de 214 bin metrekare alan üzerinde, Kayseri genelinde kamudaki en yüksek kapasiteye sahip, teknolojik donanimiyla dünya standartlarinda asfalt üretimi gerçeklestiriyoruz. Çevre dostu özelligiyle saatte 240 tonluk kapasiteye sahip asfalt üretimiyle daha hizli, ekonomik ve kaliteli üretim imkani sunuyoruz. Ayrica asfalt için gereken agregayi da yine kendi tesisimiz olan agrega üretim merkezimizle karsiliyoruz. Yüzde yüz yerli üretim olan plent ile yollari daha kaliteli hale getiriyoruz. Bütün çalismalarimizin güzel ilçemiz Kocasinan’da yasayan hemsehrilerime hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Kocasinan’da her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti hedeflediklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, sözlerini “Yaptigimiz hizmetler neticesinde ilçemiz daha modern bir görünüme ve saglikli bir altyapiya kavusuyor” diyerek noktaladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile