Kocasinan Kaymakamı Ali Candan'dan Melikgfazi'ye Nezaket Ziyareti

Kocasinan Kaymakamı Ali Candan'dan Melikgfazi'ye Nezaket Ziyareti

Valiler ve Kaymakamlar kararnamesi ile Afyon Sandıklı Kaymakamlığı’ndan Kayseri Kocasinan Kaymakamlığına atanan Ali Candan, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.


Kayseri ilinin Sanayisi, Ticareti, Sağlık Kuruluşları, Eğlence ve Alış Veriş Merkezleri, Kış Sporları Tesisleri ile Anadolu’nun adeta parlayan bir yıldızı olduğunu ve Bölge şehir olmasından dolayı büyük bir hareketlilik yaşadığını belirten Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç “Kayseri Belediye Modeli ile adeta bir ekol olmuştur. Birçok kurum ve kuruluş bu modeli örnek almakta ve inceleme gezileri düzenlemektedirler. Kayseri Belediye Modelinin başarı ile uygulanması, Kayseri’nin bir Turizm, Sağlık, Spor ve Ekonomi merkezi olmasına ve dolayısı ile bölge halkının sosyal ve ekonomik gelişimine katkı sağlamıştır. Kayseri Belediyelerinin birlik, dayanışma ve paylaşım içerisinde hizmet ve yatırım yapmasının şehrimize büyük katkısı vardır. Kurumlar arası dayanışma ve birlikte hareket etme ilçeye hizmet olarak yansımaktadır. Bu başarı da ve yatırımlarda katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kocasinan Kaymakamı Ali Candan ise Kayseri ilinde görev yapacağından dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederek “Kayseri Büyükşehir Belediyesi 5 ilçeden oluşmaktadır. İki kardeş ilçeden biri olan Kocasinan İlçesinde 20 Temmuz 2013 tarihinde göreve başladım. Kayseri Belediyelerinde hizmet çıtası çok yüksek halkın beklentileri ve hizmet anlayışında farklılık var. Çünkü halk asfalt, park, yol değil, sosyal tesis, kapalı yüzme havuzu, sanat kurs merkezleri talep ediyor. Görev yaptığım bu kısa sürede Kayseri Belediye hizmetlerini bizzat görme imkanım oldu ve vatandaşların yapılan yatırım ve hizmetlerden son derece memnun olduğunu gözlemledim. Bu da beni son derece mutlu etti. Bu başarıyı sağlayan herkese teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile