Kofçaz Kaymakamı Mehmet İlidi Görevine Başladı

Kofçaz Kaymakamı Mehmet İlidi, "Eğitim, sağlık ve sosyal hizmette kalitenin sürekli arttırılması temel hedefim olup, köylülerimizin yaşam kalitesinin sürekli arttırılması için gayret göstereceğim" dedi.

İlidi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin güzide ilçelerinden biri olan Kofçaz'a atanmaktan dolayı mutlulu olduğunu söyledi.

Hizmet süresi içerisinde vatandaşların insan hakları temelinde daha iyi hizmet alabilmeleri için çalışacağını ifade eden İlidi, "Eğitim, sağlık ve sosyal hizmette kalitenin sürekli arttırılması temel hedefim olup, köylülerimizin yaşam kalitesinin sürekli arttırılması için gayret göstereceğim. Bu noktadan hareketle ilçemizin gelişimi için tüm paydaşlarımızla; siyasi partilerimiz, belediyemiz, kamu çalışanlarımız, muhtarlarımız ve STK'larımızla birlikte çalışılarak Kofçaz'a en iyi şekilde hizmet edilecektir. Bu nedenle, kamu kurum kuruluşlarında çalışan personelimizi, paydaşlarımızı ve tüm Kofçaz halkını selam eder, sevgi ve saygılarımı sunarım" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile