Köksal, Baskanliga Adayligini Açikladi

Köksal, Baskanliga Adayligini Açikladi

Sivas’ta ögrenci ve personel tasimaciligi hizmeti veren Haluk Köksal, 2022 Ocak ayinda yapilmasi planlanan Sivas Soförler ve Otomobilciler Esnaf Odasi Baskanligina aday oldugunu açikladi.

Kentte faaliyet gösteren bir restoranda düzenledigi basin toplantisi ile baskanliga adayligini açiklayan Köksal; sorunlara çözüm üretmek için bu yola çiktigini ifade etti.

Köksal, “Sivas Soförler ve Otomobilciler Esnaf Odasi seçimlerinin 2022 yili ocak ayinda yapilmasi planlanmaktadir. Bizler de hatalarimizi, eksiklerimizi ve dogrularimizi bir kez daha degerlendirerek daha güçlü ve ilkeli yönetim anlayisiyla bütün soför esnafimizi temsil etmek için bu yola çikiyoruz. Tabi ki bunlari gerçeklestirebilmemiz siz kiymetli meslektaslarimizin katkisiyla olacaktir. Odamizi esnafimizin derdiyle dertlenecek bir anlayisla yönetmek için adayim. Kutuplastiran, ayristiran degil; birlestiren, kaynastiran bir yönetim tarzi için adayim. Esnafimizin yasadigi sikintilar her geçen gün katlanarak büyümektedir. Ekonomik ve sosyal anlamda tüm sikintilarinizi bilen biri olarak çözüm üretmek için adayim. Tabi ki bu sorunlara dogru müdahaleler yapildiginda muhakkak ki çözümü vardir. Yeter ki samimi sekilde çözüm aransin. Artik degisim zamani geldi diyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile