Konak Belediyesi'nin Eşya Deposu Yüzleri Güldürdü

Konak Belediyesi'nin Eşya Deposu Yüzleri Güldürdü

Sosyal projeleri ile bir çok belediyeye örnek olan Konak Belediyesi, İzmirlilerle el ele verdi, Eşya Deposu’nun kapılarını ihtiyaç sahiplerine açtı.

Konak Belediyesi Eşya Deposu, bugüne dek yüzlerce ailenin evini döşedi. Zor yaşam koşulları, ekonomik sıkıntılar birçok aileyi ve üniversite öğrenimini sürdüren öğrencileri zorlarken, Konak Belediyesi sosyal projeleriyle ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Duyarlı vatandaşların bağışlarıyla büyüyen Eşya Deposu, bu kez üniversiteli gençleri sevindirdi. Marmaris, Çankırı ve Hatay’dan gelerek üniversite öğrenimlerini İzmir’de sürdüren üç genç birlikte ev tuttu, eksik olan eşyalarını ise belediyenin eşya deposundan tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi’nde İngilizce Matematik, Denizcilik İşletmeciliği ve Yönetimi ile Kamu Yönetimi bölümlerinde okuyan öğrenciler, Konak Belediyesi’ne başvurdu. Üç arkadaş, koltuk takımından yatağa, tencereden nevresim takımına, evlerinde eksik olan her şeyi eşya deposundan temin etti.

Eğitim masraflarından kısmadan tuttukları evin eşyalarına sahip olan öğrenciler, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a teşekkü etti. Gençler, “Hepimiz faklı şehirlerden okumak için İzmir’e geldik. Eğitime önem veren, öğrencilerin ihtiyaçlarını bilen ve gençlere değer veren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a teşekkür ediyoruz. Konak Belediyesi Eşya Deposu sayesinde büyük bir yükten kurtulduk. Mezun olduktan sonra, ev eşyalarımızı yine ihtiyaç sahiplerine ulaşması için yine buraya getireceğiz” dediler.

Yapılan her hizmette, üretilen her projede insana değer verdiklerini, "önce insan" dediklerini vurgulayan Başkan Hakan Tartan, eşya deposunun sevgi, paylaşım ve dayanışmayı güçlendirdiğini belirtti.

Başkan Tartan, “Konak’ın İzmir’in gülen yüzü olması atılan her adımda ‘önce insan’ felsefesinin yer almasındandır. Bu anlayışı sadece verilen hizmette değil, yaşamın her alanında uygulamaya çalışıyoruz. Duyarlı İzmirlilerle birlikte büyüttüğümüz giysi bankası, eşya deposu gibi dayanışma ve paylaşımı arttıran her şey, Konak’ın yüzünü güldürmeye devam edecek” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile