Konak'ta Temizlik Ordusu Harekatta

Konak'ta Temizlik Ordusu Harekatta

Konak Belediyesi, sevgi yolları, parklar, sokaklar ve kaldırımların düzenli bir şekilde çöplerden arındırılmasını sağlamak amacıyla aralarında kadınların da bulunduğu temizlik ordusu kenti tepeden tırnağa temizliyor.

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, Konak’ın İzmir’in merkezi, kalbi ve en önemli ilçelerinden biri olduğunu belirterek, "Sabah yediden başlayarak her gün 1.5 milyon insan gece yarısına kadar bizden hizmet alıyor. Biz daha yeşil, daha güzel, daha çağdaş ve daha temiz bir Konak için gecemizi gündüzüme katarak çalışıyoruz. Aralarında pırıl pırıl genç kızlarımızın da bulunduğu temizlik ekibimiz çok titiz hareket ediyor. Bu kentin temizlik görevlileri olarak, zaman zaman şikayet konusu olan süpürge ve küçük çöplerin toplanması konusunda hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmıyorlar. Ben onlara teşekkür ediyorum. Büyük bir özveri ve sevgiyle kenti temizliyorlar" diye konuştu.

Vatandaşlara çağrı yaparak temizlik ekiplerine yardımcı olmalarını da isteyen Başkan Tartan, "Esnafımız da turizmin en doruk noktasını yaşadığı şu günlerde en küçük çöp birikintisini dahi bize bildirsin. Temizlik ekibimiz oraya koşup en modern araç-gereçlerle temizliği gerçekleştirecekler" dedi.

Öte yandan, ekiplerin verimliliği ile ilgili ve vatandaşların tepkilerini belirlemek amacıyla, Konak Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından bir anket yaptırıldı. Ankete katılan vatandaşlar, ekipte kadınların yer almasını genel olarak olumlu bulduklarını belirtti ve kadınların erkeklere göre özverili, titiz, verimli, istikrarlı ve itinalı çalıştıkları görüşünde birleşti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile