KONESOB '14001-Çevre Yönetim Sistemi Belgesi' Almaya Hak Kazandi

KONESOB '14001-Çevre Yönetim Sistemi Belgesi' Almaya Hak Kazandi

Türkiye’de ilklere imza atarak öncü Birlik haline gelen Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (KONESOB), Türk Standartlari Enstitüsü (TSE) tarafindan, 14001-Çevre Yönetim Sistemi Belgesi aldi.

TSE tarafindan, Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenlenen ‘TSE Sektör Bulusmalari ve Toplu Belge Töreninde, Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi de yeni bir belgesine daha kavustu. 9001- Kalite Yönetim Sistemi, 10002- Müsteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi, TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgelerinin ardindan kalite hizmet ve standardini yükselterek daha önce oldugu gibi yine Türkiye’de bir ilkin altina imza atarak 14001- Çevre Yönetim Sistemi TSE Belgesini aldi. Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, TSE Baskani Mahmut Sami Sahin, Konya Sanayi Odasi Baskani Mustafa Büyükegen, OSBÜK ve Konya OSB Baskani Memis Kütükcü, Konya Bölge Koordinatörü Mehmet Yildirim, KONESOB’a bagli Oda Baskanlari ve bölge sanayicilerinin de katildigi törende, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Muharrem Karabacak, 14001- Çevre Yönetim Sistemi Belgesini TSE Baskani Mahmut Sami Sahin ve Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca’dan teslim aldi.

Baskan Karabacak, “Birlik olarak yine bir ilke imza attik ve 14001- Çevre Yönetim Sistemi Belgesini almanin hakli gururunu ve onurunu yasiyoruz. Türkiye genelindeki 81 Birlige örnek olduk. Esnaf ve Sanatkarimizin adina çalismalarimizi sürdürecegiz. Belgenin Birligimize, Esnaf Teskilatimiza ve camiamiza hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile