Konservatuvar Ögrencilerinin Sergisine Sanatseverlerden Tam Not

Konservatuvar Ögrencilerinin Sergisine Sanatseverlerden Tam Not

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Konservatuari Güzel Sanatlar Bölümü ögrencileri iki yillik pandemi döneminin ardindan, 150 eseri Gar Sanat Galerisi’nde sergilemeye basladi.

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Konservatuari Güzel Sanatlar Bölümü son sinif ögrencilerinin eserlerinden olusan sergi Gar Sanat Galerisi’nde açildi. Konservatuvar Güzel Sanat Bölümü ögrencileri iki yillik pandemi döneminin ardindan eserlerini sanatseverlerin begenisine sundu. Sergide, Güzel Sanatlar Bölümünün son sinifinda egitim gören 46 ögrencinin seramik ve resimden olusan toplam 150 eseri yer aldi. Gar Sanat Galerisi’ndeki Kocaeli Büyüksehir Belediye Konservatuvari Güzel Sanatlar Bölümü Ögrenci Sergisi, 15 Ekim Cumartesi gününe kadar gezilebilir.

Açilisa, Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Sube Müdürü Hayriye Sözer, Kocaeli Il Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Tasdelen, egitmenler ve ögrenci velileri katildi.

Açilista konusma yapan Sözer, "Ögrencilerimiz pandemi döneminde derslerine online devam ederek, sanat yolcuklarina ara vermedi. Egitmenleri ile birlikte bu dönemi en iyi sekilde degerlendirdi. Egitmenlerimizi ve ögrencilerimizi yürekten kutluyorum. Çok basarili eserler ortaya çikardilar" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile