Olay, saat 21.00 siralarinda Yesilyurt ilçesi Karakavak Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mavigöl Caddesi üzerinde bulunan bir konteyner kentin karsisindaki okulun giris kapisi önüne birakilan çantayi gören konteyner sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi.
Ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri bölgeye çikan yollari trafige kapatirken, olay yerine bomba imha uzmani çagrildi. Konteyner sakinlerinin büyük panik yasadigi olayda alinan güvenlik önlemlerinin ardindan çanta fünyeyle patlatti.
Çantanin içerisinde bir ögretmene ait oldugu degerlendirilen ders notlari çikarken, konteyner sakinleri derin bir nefes aldi.
Konteyner Kentte Süpheli Çanta Panigi
Malatya’da, bir konteyner kent yakinina birakilan süpheli çanta polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatilan çantadan ders notlari çikti.



















