Konteyneri Uyusturucu Serasina Dönüstürmüsler

Konteyneri Uyusturucu Serasina Dönüstürmüsler

Antalya’nin Aksu ilçesinde ihbar üzerine bir bahçe içerisinde bulunan prefabrik konteynere operasyon düzenleyen ekipler, gördükleri karsisinda saskina döndü. Ekipler konteyner içerisinde özel düzenek ile ekilmis, 90 kök skank bitkisi ve üretiminde kullanilan çok sayida malzeme ele geçirildi.

Asayis Sube Müdürlügü JASAT Timleri ve Yesilkaraman Jandarma Karakol Komutanligi ekipleri, Yesilkaraman Mahallesinde bir prefabrik konteyner içerisinde uyusturucu yetistirildigi ihbarini aldi. Ihbar üzerine yapilan çalismalarda B.M. (38) ve A.K. (39) ait bahçede bulunan prefabrik konteynera operasyon düzenledi.

Antalya Il Jandarma Olay Yeri inceleme Timi, KOM Sube Müdürlügü ve Narkotik köpekleri ile birlikte yapilan arama neticesinde, saksilar içerisinde dikili vaziyette boylari 5 -10 santim arasinda degisen 90 kök skank bitkisi, 11 adet projektör, 1 adet vantilatör, 20 metre havalandirma borusu, 30 kutu gübre ilaci, 10 adet elektrik adaptörü, ev içerisinde yapilan aramada 5 gram skunk 2 adet termometre bulunarak el konuldu.

Olayla ilgili olarak nöbetçi Cumhuriyet savcisina bilgi verilerek, süpheliler hakkinda 2313 SKM Yasadisi Ekim ve Uyusturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçlarindan gözaltina alindi. Süphelilerin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile