Kontrolden Çıkan Araç Markete Daldı: 2 Yaralı

Kontrolden Çıkan Araç Markete Daldı: 2 Yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez beldesinde kontrolden çıkan aracın markete dalması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kaza sonrası tam bir can pazarı yaşanırken, ortalık savaş alanına döndü.

Kaza, bu sabah saatlerinde Bitez beldesi Atatürk Bulvarında bulunan Öztürk Market'te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 GV 9201 plakalı aracı kullanan Zeki Gönen (86) direksiyon hakimiyetini kaybederek marketin içine girdi. Kazada market işletmecisi Ferayi Çakıroğlu ve araç sürücüsü Zeki Gönen yaralandı. Kazada market içinde maddi hasar oluşurken dışarıdaki ekmek kutusu, gazeteler, deniz malzemeleri ve cipsiler sokağa savruldu. Savaş alanına dönen sokağı Bitez belediye işçileri temizledi. Kazanın ardından polis ekipleri, itfaiye ekipleri ve ambulanslar olay yerine gelerek yaralılara müdahalelerde bulundular. Araçta sıkışan Gönen ise itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede araçtan kurtarıldı. Yaralılar Bodrum devlet hastanesine kaldırılırken, yol ise bir müddet trafiğe kapatıldı.

İşletme sahibi Adnan Öztürk ise, aracın çok süratli olduğunu belirterek, “İleride çok hızlı bir şekilde araç geliyordu. Önce sağa sola kırdı arabayı ben dışarıda olduğum için arabanın gelişini gördüm. Marketin önünde bulunan demiri kırdı ve marketin içerisine girdi”dedi.

Bu arada kaza yapan otomobil sürücüsünün emekli büyük elçi olduğu ve yıllarca Addis Ababa’nın büyük elçiliğini yaptığı öğrenildi. Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan işyeri kamerasına ise kaza anı saniye saniye yansıdı

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile