Kontrolden Çikan Araç Park Halindeki Otomobile Çarparak Devrildi Açiklamasi 2 Yarali

Kontrolden Çikan Araç Park Halindeki Otomobile Çarparak Devrildi Açiklamasi 2 Yarali

Karaman’da kontrolden çikan otomobilin park halindeki baska bir otomobile çarparak devrilmesi sonucu can pazari yasandi. Araç içerisinde sikisan 2 kisi, itfaiye tarafindan kurtarilarak hastaneye kaldirildi.

Kaza, aksam saat 22.00 siralarinda Yeni Mahalle Zeytin Dali Bulvari üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.Ç. yönetimindeki 70 AAR 951 plakali Proton marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çikarak park halindeki baska bir otomobile arkadan çarparak kaldirim üzerine devrildi. Kazada devrilen otomobilin sürücüsü ile yaninda bulunan M.Ç., araç içerisinde sikisti. Ihbar üzerine olay yerine hemen saglik, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Devrilen otomobilin içindeki 2 kisi itfaiyenin çalismasi sonucu sikistiklari yerden güçlükle kurtarildi. Yaralilar daha sonra kaza yerinde bekleyen ambulanslarla kaldirildiklari Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde tedavi altina alindi.

Kaza nedeniyle bir süreligine trafige kapanan yol, olay yeri inceleme ekibinin yaptigi çalismanin ardindan araçlarin çekilmesiyle yeniden ulasima açildi.

Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile