Kontrolden Çikan Beton Mikseri Üzerine Devrildigi 3 Araci Kullanilamaz Hale Getirdi

Kontrolden Çikan Beton Mikseri Üzerine Devrildigi 3 Araci Kullanilamaz Hale Getirdi

Ankara’da sürücüsünün kontrolünü kaybettigi beton mikseri, yokus asagi sürüklenerek park halindeki araçlarin üzerine devrildi. Korkunç kazada sans eseri can kaybi veya yaralanma yasanmazken hasar olusan 4 araçtan 3’ü kullanilamaz hale geldi.

Olay, Çankaya ilçesi Ceyhun Atuf Kansu Caddesi’nde yer alan bir apartmanin otoparkinda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bina garaj girisindeki rampaya yanasan 06 EAM 772 plakali beton mikseri, sürücüsü S.Z.’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sürüklenerek yan tarafta bulunan bina otoparkina devrildi. Üzerine düstügü 4 araçtan 3’ünü kullanilamaz hale getiren mikser, diger otomobilde ise hasar olusmasina neden oldu. Çevredekilerin büyük panik yasadigi olayda sans eseri can kaybi veya yaralanma yasanmadi. Olayla ilgili polis tarafindan sorusturma baslatildi.

“Sürücünün geriye dogru gelmesi ve duramamasi her seyin isareti”

Nahit Cehver, “Sesi duyduk. Mikser diger apartmana beton getiriyormus. Geriye dogru gelirken duramamis ve araçlarin üzerine devrilmis. Üç araç kullanilamaz hale geldi, birinde de hasar olustu. Içlerinden biri de benim aracimdi. Kaskoya bildirdik durumu. Önce mikseri kaldiracaklar. Sonra da islemler baslayacak. Büyük bir ihtimalle ihmal var. Burasi dik bir yokus. Sürücünün geriye dogru gelmesi ve duramamasi her seyin isareti. Büyük bir ses duyduk, sok olduk. Baska bir sey oldu sandik. Herhangi bir can kaybi ve yaralanma yok” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile