Kontrolden çıkan kamyon işyerine girdi

Kontrolden çıkan kamyon işyerine girdi

Pendik'te kontrolden çıkan bir kamyon avize dükkanının içine girdi. Kamyon sürücücü 3 saatlik bir çalışmanın ardından sıkıştığı yerden yaralı olarak kurtarıldı.

Kaza, Çınardere Mahallesi Olimpiyat Caddesi üzerinde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İsmail Akyürek'in (36) kullandığı 34 FJM 58 plakalı su kamyonu, rampa aşağı inerken virajı alamayarak 16 numaralı binanın girişinde bulunan avize dükkanına girdi. Büyük bir gürültüyle yataklarından fırlayan bina sakinleri, gördükleri manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Kaza yapan kamyon sürücüsünün araçta sıkıştığını gören vatandaşlar, durumu hemen itfaiyeye ve polise haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, uzun süre yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden kurtarmak için çalıştı. Yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından İsmail Akyürek, yaralı olarak çıkartılarak ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza yapan kamyonun üzerindeki su dolu damacanalar da etrafa dağıldı. Çarpmanın şiddetiyle binanın ikinci katının pencereleri ve duvarı da zarar gördü. Kamyondan fırlayan damacanalardan bazıları da ikinci kattaki daireye düştü. Patlayan damacanalar nedeniyle daireyi su bastı.

Bu arada, kamyonun iş yerine girme anı, çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, hızla seyreden kamyon, iş yerine çarparak durabiliyor. Kamyon üzerindeki damacanalar da sağa sola saçılıyor.

Zarar gören dairede oturan aile üyeleri, kaza anında odada kimsenin bulunmamasının faciayı önlediğini söyledi. Kaza sonrası işyerinde maddi hasar meydana gelen avize dükkanın sahibi de kazanın gündüz saatlerinde olmamasının can kaybını önlediğini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile