Kontrolden Çikan Motosiklet Duvari Deldi Açiklamasi 2 Yarali

Kontrolden Çikan Motosiklet Duvari Deldi Açiklamasi 2 Yarali

Antalya’nin Manavgat ilçesinde motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek sitenin bahçe duvarina çarpmasi sonucu meydana gelen kazada 2 kisi agir yaralandi. Güvenlik kameralarina yansiyan kazada, asiri hizli oldugu görülen motosikletin kavsakta bir araci solladiktan sonra hizla bahçe duvarina çarptigi ve asfalta savruldugu görüldü.

Kaza, Sorgun Mahallesi Sözen konutlari karsisinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Side istikametine seyir halindeki Alp Furuncu’nun kullandigi 07 ATU 82 plakali motosiklet, 8085 ve 8107 sokaklarin kesistigi kavsagi geçtikten sonra kontrolden çikip Sözen konutlari karsisindaki sitenin bahçe duvarina çarpti. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Alp Furuncu ve motosiklette yolcu olarak bulunan Yunus Eren, 112 ekiplerinin olay yerinde yaptigi müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi.

Feci kaza güvenlik kamerasinda

Motosikletin duvara çarparak duvari parçaladigi feci kaza güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde, asiri hizli oldugu belirlenen motosikletin, kavsaga geldiginde bir araci sollamak isterken dogrudan duvara çarptigi ve motosikletin yola savruldugu görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile