Kontrolden Çikan Otomobil Hastanenin Duvarina Çarparak Durabildi Açiklamasi 1 Yarali

Kontrolden Çikan Otomobil Hastanenin Duvarina Çarparak Durabildi Açiklamasi 1 Yarali

Karaman’da kontrolden çikan otomobil kaldirimdaki agaci kökünden kirdiktan sonra hastane duvarinin demir korkuluklarini yikti. Kazada otomobil sürücüsü yaralandi.

Kaza, aksam saat 22.15 siralarinda Piri Reis Mahallesi 100. Yil Caddesi üzerinde bulunan Il Saglik Müdürlügü ek hizmet binasi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fadime B. yönetimindeki 70 ABH 818 plakali Ford marka otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çikti. Yolda savrulan otomobil kaldirima çikarak agaci kökünden kirdiktan sonra ek hizmet binasi duvarinin demir korkuluklarini yikarak durabildi. Çevredekilerin ihbari ile olay yerine saglik, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen itfaiye ekibince sikistigi yerden kisa sürede çikarilan sürücü daha sonra ambulansla kaldirildigi özel hastanede tedavi altina alindi. Kazayi evinin balkonundan görerek yardima kostugunu polise anlatan bir vatandas, “Viraja sert girdi. O yüzden hizini alamadi ve kaza meydana geldi” dedi.

Kaza nedeniyle bir süreligine trafige kapatilan yol, otomobilin olay yerinden kaldirilmasinin ardindan yeniden ulasima açildi. Kaza ile ilgili tahkikat baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile