Kontrolden Çıkan Otomobil Takla Attı 2 Yaralı

Kontrolden Çıkan Otomobil Takla Attı 2 Yaralı

Çorlu'da meydana gelen kazada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak takla attı.Çorlu-Sağlık Mahallesi Mevkii Tank Nimaziye önünde meydana gelen kazada takla atan otomobil tank maketi önünde durabildi.

Edinilen bilgilere göre kaza Çorlu - Edirne Karayolu üzerinde Sağlık Mahallesi yakınlarındaki Tank Nizamiye önünde meydana geldi. Edirne yönünden Çorlu yönüne gitmekte olan Yunus K. Yönetimindeki 57 HD 214 plakalı hususi otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı, askeri bölgeye doğru savrulan yoldan çıkan otomobil taklalar atarak savruldu. Tank Nizamiye önünde yer alan tank maketine birkaç metre kala ters vaziyette duran otomobilde bulunan sürücü ve Yunus K. Ve Bülent Ç., kazada yaralandı. Çevreden yetişenler ve kazanın görgü tanıkları ile kazaya müdahale eden askeri personel tarafından araçtan çıkarılan iki kişi olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kazanın görgü tanıkları verdikleri bilgide Edirne yönünden Çorlu şehir merkezi istikametine gitmekte olan otomobilin kontrolden çıktığını askeri bölgeye doğru yönelen otomobilin taklalara atarak yol kenarında bulunan çam ağaçlarının da üzerinden geçerek tank maketi yanına devrilerek durabildiğini aktardılar.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerince kaza ile ilgili olarak inceleme başlatıldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile