Kontrolden Çikan Yolcu Otobüsü Duraga Daldi Açiklamasi 4 Yarali

Kontrolden Çikan Yolcu Otobüsü Duraga Daldi Açiklamasi 4 Yarali

Ankara’da sürücüsünün kayganlasan yol sebebiyle kontrolünü kaybettigi sehirlerarasi yolcu otobüsü önce bir araca, ardindan da otobüs duragina çapti. 4 kisinin yaralandigi kazada sürücünün kirmizi isik ihlalinde bulundugu iddia edildi.

Kaza, Mamak ilçesi 19 Mayis Bulvari’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 KM 7869 plakali sehirlerarasi yolcu otobüsü, Kirikkale-Çorum seferi sirasinda yagis sebebiyle kontrolden çikti. Savrulan otobüs önce bir araca, ardindan da otobüs duragina çarpti. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 3’ü yolcu toplam 4 kisi, ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirildi. Yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenilirken, kazayla ilgili inceleme baslatildi. Öte yandan otobüs sürücüsünün kirmizi isikta geçtigi iddia edildi.

“Otobüs kirmizi isikta duramadi”

Kazaya tanik olan Mehmet Özkiliç, “Sesi duyunca disariya çiktim hemen. Otobüs kirmizi isikta duramadi. Bir abaya çarpip yoldan çiktiktan sonra otobüs duragina çarpti. Polisi ve saglik ekiplerini aradik. 4 yarali var. 3’ü otobüsün içerisindeki yolcu, birisi de karavandaki kisiydi. Saglik ve polis ekipleri geldi. Yaralilari hastaneye götürdüler. Polisler de gelip inceleme yapti. Yaralilarin durumu hafifti. Otobüs soförü kirmizi isikta duramadi” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile