Konusmak Için Diye Gittigi Evde Karisini Öldüren Zanli, Adliyeye Sevk Edildi

Konusmak Için Diye Gittigi Evde Karisini Öldüren Zanli, Adliyeye Sevk Edildi

Konya’da bir süredir ayri yasadigi dini nikahli esiyle konusmak için evine giden ve çikan tartisma sonrasi tabancayla karisini vurarak öldüren zanli, adliyeye sevk edildi.

Olay, 16 Subat Çarsamba günü saat 18.30 siralarinda merkez Karatay ilçesi Tatlicak Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Güler Gül (38) dini nikahli esi oldugu ögrenilen Serdar Ö. (41) ile yaklasik iki ay önce tartismanin ardindan 5 çocugunu alarak annesinin evine gitti. Serdar Ö. de Çarsamba günü aksam saatlerinde konusmak için yanina arkadasi I.Y’yi alarak Güler Gül’ün bulundugu kayinvalidesinin evine gitti. Burada ikili arasinda çikan tartisma sonrasi Serdar Ö, yaninda bulunan tabancayla evin balkonundaki Güler Gül’e ates etti. Gül, tabancadan çikan kursunla boynundan yaralanirken, süpheli olay yerinden kaçti. Silah seslerini duyan vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yarali kadin, olay yerine ulasan saglik ekipleri tarafindan ambulansla Konya Sehir Hastanesine kaldirildi. Güler Gül yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Güler Gül’ün cenazesi Karatay ilçesi Atabey Mezarligi’nda defnedildi.

Zanli kisa sürede saklandigi evde yakalandi

Olay sonrasi kaçan süpheli Serdar Ö’yü yakalamak için Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan çalisma baslatildi. Yapilan teknik ve fiziki çalismanin ardindan süpheli ve yaninda bulunan arkadasinin Karatay ilçesinde bir evde saklandigi belirlendi. Cinayet Büro Amirligi ekipleri tarafindan adrese yapilan baskinda zanli Serdar Ö. ile arkadasi yakalanarak gözaltina alindi.

"Güler ile aramizdaki sorunlari konusmak için gittim"

Zanli Serdar Ö’nün ilk ifadesinde, "Dini nikahli esim olan Güler yaklasik iki ay önce evi bosaltip çocuklarla annesinin yanina yerlesti. Daha sonra da uzaklastirma karari aldirdi. Olay günü aksam saatlerinde hem çocuklari görmek, hem Güler ile aramizdaki sorunlari konusmak için hem de bosalttigimiz evin elektrik, su faturasi onun üzerineydi onlari konusmak için evlerine gittim. Güler’i bahçeye çagirdim. Ancak Güler gelmedi ve balkondan bana hakaret etti. Ben de yanimdaki silahi çikartarak Güler’e ates ettim" dedigi ögrenildi.

Katil zanlisi Serdar Ö. ve arkadasi emniyetteki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile