'Nihat Doğan dans etmez, dans ettirir'

'Nihat Doğan dans etmez, dans ettirir'

Özlü sözlerini özleten Nihat Doğan yine barut fıçısı gibi. Bir yemek çıkışı görüntülenen Doğan konuştukça sinirlendi. Asena'nın ismini duymaya tahammül edemeyen Doğan, Cem Özer'in adını duyunca da çılgına döndü.

Uzun bir kayboluştan sonra Bayramın ilk günü yemek çıkışı görüntülenen Nihat Doğan yine barut fıçısı gibiydi. Duymayan Kalmasın ekibinin görüntülediği Doğan gündemi yorumladı.

Ada dönüşü çalışmaktan tatil yapamadığını söyleyen Nihat Doğan, bir süre sonra başlayacak olan Acun Ilıcalı'nın dans projesinde yer alacağı söylentilerine yine özlü sözleriyle cevap verdi.

"Nihat Doğan dans etmez, dans ettirir. Oynamam, oynatırım" diyen Doğan, "O haberler asparagastır. Öyle bir şey asla mümkün değildir, bizim karakterimize terstir. Onu kim uydurdu bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

'Nihat Doğan dans etmez, dans ettirir'

Muhabirin, "Anlaştı ama Asena'nın adını duyunca vazgeçti" sözü üzerine Doğan sinirlenerek, "Öyle bir şey yok" karşılığını verdi.

"O İSMİ ZİKRETMEYİN"

Habercilerin ısrarla, kavgalı olduğu Asena'da aynı yarışmada olduğu için mi böyle racon kesiyorsunuz sorularıyla iyice çılgına dönen Doğan, "Arkadaşlar şimdi ben şunu anlamıyorum; bir soruyu aynı şekilde o soruyor, sen soruyorsun. Benim cevabım net; Nihat Doğan dans etmez dans ettirir. Böyle bir şey yok diyorum. O ismi zikretmenin gereği yok ki, gidin o arkadaşa sorun" şeklinde konuştuğu. Doğan, "Bana öyle bir teklif gelmedi. Zaten Acun bey benim kişiliğimi bildiği için bana böyle teklifte bulunmaz" açıklamasını da yaptı.

Somali ziyareti üzerine söylenenler de Nihat Doğan'ı fazlasıyla öfkelendiriyor. Doğan, buna ilişkin ise, "Medyanın içinde böyle bir ahmak grup var" dedi.

CEM ÖZER'İ DUYDU ÇILGINA DÖNDÜ

Cem Özer'in "Nihat Doğan Seda Sayan'ın eteğinden çıkmadı mı" sözünün anımsatılması üzerine öfkesi tavan yapan Doğan, "Cem Özer'i mahkemeye verecek misiniz" sorusuna, "Kaale aldığım insanları mahkemeye veririm" yanıtını verdi.

Nihat Doğan, "İbrahim Tatlıses ile gerçek anlamda barışacak mısınız" sorusuna ise duymamazlıktan geldi. BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile