Konut Sahipleri Anahtarlarini Aldi

Konut Sahipleri Anahtarlarini Aldi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Cumhurbaskani Tayyip Erdogan’in video konferans ile katildigi TOKI 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreninde ailelere anahtarlari teslim etti.

2003’ten bugüne kadar 1 milyon konut insa eden ve 5 milyonu askin vatandasa ev saglayan Çevre ve Sehircilik Bakanligi Toplu Konut Idaresi Baskanligi’nin, "1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni" gerçeklestirildi.

Cumhurbaskani Erdogan da Ankara Sincan’da düzenlenen törenden video konferans yöntemi ile Kocaeli’deki tören alanina baglanarak, teslim törenine eslik etti. Dilovasi ilçesi Köseler’de gerçeklestirilen törene, Vali Seddar Yavuz’un yani sira Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, Vali Yardimcisi Ismail Gültekin, Dilovasi Kaymakami Mustafa Asim Alkan, Dilovasi Belediye Baskani Hamza Sayir, Çevre ve Sehircilik Il Müdürü Ahmet Kirilmaz ve çok sayida vatandas katildi.

Recep Tayyip Erdogan, Kars-Sarikamis, Diyarbakir-Sur, Giresun-Bulancak, Denizli-Bozkurt, Kocaeli-Dilovasi, Burdur-Karamanli bölgelerinin her birindeki TOKI projesine baglandi. Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki protokol üyeleri açilis kurdelesini kesti.

Programin ardindan mahallede bulunan vatandaslarla sohbet ederek, sikintilari dinleyen Seddar Yavuz, karsilastigi çocuklara da kitap hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile