Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek'ten Konya Sanayi Odası'na Ziyaret

KONYA - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, meclis üyeleri ile birlikte Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü'yü ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Akyürek, günümüz dünyasında şehirlerin kriterlerinin değiştiğini, şehirlerin artık geleneksel kriterlerin yerine üretim gücü, kalite, ihracat gibi yeni kriterlerle değerlendirildiğini söyledi.

Konyalı iş adamların Konya'nın en önemli gücünü oluşturduğunu ifade eden Akyürek, Konya Sanayi Odası'nın ise Konya'nın yükselişinde en önemli aktörlerden biri olduğunu belirtti.

Akyürek, Konya Sanayi Odası ile geçmiş dönemlerde Bilim Merkezi, Konya Organize Sanayi Bölgesi gibi farklı konularda iyi işbirlikleri yaptıklarına dikkat çekerek, "Önemli kazanımlar elde ettik, ancak daha yapılması gerekenler de var. Hedefimiz, hep daha iyiyi yapmak. Konya Sanayi Odası'ndaki yeni yönetimin ve meclisin buna vesile olmasını diliyorum" dedi.

Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile meclis üyelerine teşekkür etti.

Konya Sanayi Odası'nın çok güzel bir geçmişi olduğunu kaydeden Kütükcü, "Odada oluşan güzel geleneklere uygun bir şekilde, şehrimize ve sanayimize hizmet edeceğiz. İnşallah, çıtayı daha yukarılara taşımak bizlere nasip olur" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile