Konya Büyüksehir Çocuk Meclisi 2. Dönem Toplantisi Yapildi

Konya Büyüksehir Çocuk Meclisi 2. Dönem Toplantisi Yapildi

Konya Büyüksehir Belediyesi Çocuk Meclisi’nin 2. Dönem Toplantisi gerçeklestirildi.

Konya Büyüksehir Belediyesi ve Il Milli Egitim Müdürlügü is birliginde olusturulan Çocuk Meclisi’nin 2. dönem toplantisi yapildi. Konya Büyüksehir Belediyesi Meclisi’nde Çocuk Meclisi Baskani Aysima Eroglu baskanliginda gerçeklestirilen toplantida ilk olarak faaliyetler hakkinda meclise bilgi verildi.

Kendilerine sunulan imkanlar dolayisiyla Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay’a tesekkür eden Çocuk Meclisi Baskani Eroglu, “Bizler, çocuklarin isteklerini, haklarini, sorunlarini dile getirmek, sehrimiz için projeler gelistirmek ve bunlari saygideger büyüklerimizle ve siz degerli meclis üyelerimize iletmek için buradayiz. Mevlana torunlari olarak bizler, bu topraklarin hangi degerleri barindirdiginin farkinda olarak bu degerlerin yükledigi sorumluluk bilinciyle, yerel yönetimlere destek olacagimiza ve birlikte güzel bir sinerji yakalayacagimiza yürekten inaniyorum. Bu sehirde yasamak bir yaniyla saadet, bir yaniyla ayricalik iken bir yaniyla da mühim bir sorumluluktur. Çagdan çaga büyüyerek, güzelleserek ve berraklasarak gelen bu sehri ve bu sehrin güzel insanlarini seviyoruz. Bu kadim baskenti tüm insanligin umudu haline getirmek istiyoruz” diye konustu.

Konya Büyüksehir Belediyesi Çocuk Meclisi, Il Milli Egitim Müdürlügü is birligiyle; ögrencilerin milli ve kültürel degerleri kavramalarini saglayacak etkinlikler yürütmek, okullarda çevreye duyarli bilinçli nesiller yetistirilmesi saglamak, sehrin sorunlarini arastirmak ve elde edilen sonuçlari Büyüksehir Belediye Baskanligi’na sunmak amaciyla kuruldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile