Konya Büyüksehir'den Yunak'a Yüksek Standartli Mahalle Yollari

Konya Büyüksehir'den Yunak'a Yüksek Standartli Mahalle Yollari

Konya Büyüksehir Belediyesi, bu yil Yunak ilçesine 41,8 kilometre daha standardi yüksek mahalle yolu kazandirdi. Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, maliyeti 42 milyon 945 bin TL’yi bulan yol yatiriminin Yunaklilar için hayirli olmasini diledi.

Konya Büyüksehir Belediyesi, 31 ilçede sorumluluk alaninda bulunan mahalle yollarinda kaliteyi yükseltmek için çalismalarini sürdürüyor. Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, alt yapisi ve üst yapisiyla daha güzel ve yasanabilir bir Konya için gece gündüz demeden çalistiklarini belirterek, sorumluluk alanlarindaki mahalle yollarinin tamaminda kaliteli ulasim hizmeti saglayacaklarini söyledi.

Bu çerçevede Yunak’a bagli; 2,1 kilometrelik Kargali Mahallesi - Afyon il siniri baglanti yolu, 4 kilometrelik Sevinç - Ankara siniri, 2 kilometrelik Altinörs Yayla Yolu, 18 kilometrelik Hursunlu - Gölcük Yaylasi, 14 kilometrelik Sülüklü - Boyali, 1,7 kilometrelik Kurtusagi - Yukariali Çomak - Afyon sinirindaki yol çalismalarimizi tamamlayarak vatandaslarimizin hizmetine sunduk. Toplamda 41,8 kilometreyi bulan bu yollarin Büyüksehir Belediyemize maliyeti 42 milyon 945 bin TL’yi buluyor. Yunakli hemsehrilerimize hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Altay, bu yil Konya genelinde planladiklari 600 kilometrenin üzerinde mahalle yolu hedefini gerçeklestirmek için gece gündüz demeden çalistiklarini da sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile