Konya Büyüksehir Sefik Can Parki Üçüncü Etap Çalismalarini Sürdürüyor

Konya Büyüksehir Sefik Can Parki Üçüncü Etap Çalismalarini Sürdürüyor

Konya Büyüksehir Belediyesinin sehre kazandiracagi Sefik Can Parki üçüncü etap çalismalari süratle devam ediyor.

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Konya’ya deger katacak önemli hizmetleri hayata geçirmek için gayret ettiklerini söyledi.

Konya’nin en güzel parklarindan birisi olan Sefik Can Parki’nda üçüncü etap çalismalarinin araliksiz devam ettigini ifade eden Baskan Altay, “Parkin üçüncü ve son etabinin da tamamlanmasiyla birlikte Konyali hemsehrilerimiz aileleriyle hosça vakit geçirebilecekleri yeni bir alana daha kavusmus olacak. Üçüncü etabi 24 bin, tamami ise 100 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Sefik Can Parki; kafesi, spor sahalari, oyun parkurlari, yürüyüs yollari ve yesil alanlariyla 7’den 70’e tüm vatandaslarimiza hitap ediyor. Sehrin merkezinde önemli bir yesil doku olusturan parkimizin ikinci etabini Mayis ayinda hizmete açmistik. Son etabini da bu yil bitmeden tamamlayarak vatandaslarimizin hizmetine sunmayi arzu ediyoruz. Sehrimize yeni ve nitelikli parklar kazandirmaya devam edecegiz insallah” dedi.

Baskan Altay, yine Sefik Can Caddesi üzerinde 6 bin metrekare alanda insa edilen, iki kat bodrumla birlikte toplam 6 kattan olusacak Yenisehir Sosyal Tesisi ve Lise Medeniyet Akademisi yapiminin son asamaya geldigini de hatirlatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile