Konya Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’ın Mitingine Hazır

Konya Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’ın Mitingine Hazır

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Erdoğan'ın Konya'da düzenleyeceği miting öncesi bütün Konyalılara çağrıda bulunarak mitinge davet etti.


AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve ilçe belediye başkanları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü Konya’da yapacağı son miting öncesi basın toplantısı düzenledi.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Başbakan Erdoğan’ın Başbakan ve Genel Başkan olarak yapacağı son miting olduğunu belirterek, “Allah’ın izniyle halkımızın teveccüh göstereceğine inanıyoruz. Sayın Başbakanımızı inşallah Konya’dan Cumhurbaşkanlığına uğurlayacağız. Bu bir vefa ise vefa, bir veda ise Genel Başkanlığa ve Başbakanlığa bir veda. Cumhurbaşkanlığı’na hoş geldin ise hoş geldin. Bu bakımdan bu miting çok önemli. İster partili olun ister partisiz, ister yaşlı olun ister genç, ister köylü olun ister kentli, genç yaşlı, kadın erkek, uzak yakın demeden mitingimize bekliyoruz. Mitinge gel çağrısı yapıyoruz. İster partili ol, ister partisiz, ne olursan ol mitinge gel. İnşallah tarihe tanıklık et" dedi.

Sorgun, Konya’da seçimlerin ve mitinglerin bir şölene dönüştüğünü de belirterek, gerek katılımda, gerek oy kullanmada ve gerek sonuçta rekor kırmak istediklerini ifade etti.

BAŞKAN AKYÜREK: "ŞİMDİ VEFA ZAMANI”
27 ilçe belediye başkanı adına konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, Cumartesi günü yapılacak büyük Konya mitingine davette bulunarak, Türkiye tarihinin en anlamlı seçiminin Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu söyledi.

Anlamlı gördükleri seçimin son mitinginin de büyük Konya mitingi olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, “Son mitingin Konya’da yapılması, sayın Başbakanımızın Başbakan olarak son gününü Konya’da geçiriyor olması hem Konya’ya verilen değer, hem de Konyalıya güvenle ilgili bir olaydır. Biz de inşallah bu güveni boşa çıkarmamaya gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Konya’da devam eden yatırımların büyük bir bölümünün altında doğrudan ya da dolaylı olarak Başbakan Erdoğan imzası olduğunu dile getiren Akyürek konuşmasına şöyle devam etti:
“Yeni stadyum, 10 bin kişilik kongre ve spor merkezi, yeni raylı sistem hatlar, İslam Kültür Merkezi inşaatı, Osmanlı Buğday Pazarı inşaatı gibi büyük yatırımlar devam ediyor. Sayın Başbakanımız sadece mavi tünel, hızlı tren, adliye, hastaneler gibi genel ve büyük projelerle değil, aynı zamanda belediye yatırımlarımızla da ilgilenmiştir. Şimdi vefa zamanı şu anda Cumhurbaşkanlığı seçimi ve büyük miting bütün Konyalılar ve belediyeler olarak, belediye başkanları olarak, millete hizmet davasına inanmış insanlar olarak, sayın Başbakanımızın bu son millete hizmet aşamasında yanında yer alacağız. Buradan bütün siyasal parti mensuplarına da, bütün Konyalı hemşehrilerimize de çağrı yapıyorum oy kullanma oranında Türkiye’de en yüksek oy kullanma oranını Konya olarak biz yakalamalıyız.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile