Konya'da 14 bin paket kaçak sigara ele geçirildi, 15 kişi gözaltına alındı

Konya'da piyasa değeri 74 bin lira olan 14 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 15 kişi gözaltına alındı. Konya Emniyet Müdü

Konya'da piyasa değeri 74 bin lira olan 14 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 15 kişi gözaltına alındı. Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Güneydoğu illerinden Konya'ya yüklü miktarda kaçak sigara getirip piyasaya süren kişilere yönelik geniş çaplı çalışma başlattı. Yapılan takibin ardından operasyon için düğmeye basıldı. Polisin, 6 ev ve 1 işyerine eş zamanlı düzenlediği baskında çeşitli markalarda 14 bin 300 paket sigara ile 21 sigara sarma makinesi ve 14 bin sigara filtresi ele geçirildi.

Operasyon kapsamında kendisine kargo ile 2 bin 700 paket kaçak sigara gönderilen B.E. (27) isimli bir kişi, Selçuklu ilçesinde suçüstü yakalandı. Operasyonda B.E. ile birlikte 15 kişi daha gözaltına alındı. El konulan kaçak sigaranın piyasa değerinin 74 bin TL olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile