Konya'da 4 Kisinin Yaralandigi Zincirleme Kazada, Aglayan Çocuklari Polis Ve Vatandaslar Sakinlestirdi

Konya'da 4 Kisinin Yaralandigi Zincirleme Kazada, Aglayan Çocuklari Polis Ve Vatandaslar Sakinlestirdi

Konya’nin Beysehir ilçesinde 3 aracin karistigi zincirleme trafik kazasinda 4 kisi yaralanirken, kaza yapan araçlardan birisinde bulunan ve korkarak aglayan çocuklari trafik polisleri ile orada bulunan vatandaslar sakinlestirmeye çalisti.

Kaza, Beysehir-Antalya karayolunun 1. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.K’nin kullandigi 34 NS 6976 plakali cip, K.K. yönetimindeki 06 AY 7976 plakali otomobil ile F.D. idaresindeki 34 ACF 613 plakali otomobil, Bademli Mahallesi yol ayrimindaki kavsakta çarpismasi sonucu zincirleme trafik kazasi meydana geldi. Ihbar üzerine kaza yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Araçlarin sürücüleri kazayi yara almadan atlatirken, araçlarda yolcu olarak bulunan 4 kisi yaralandi. Yaralilar ambulanslarla kaldirildiklari Beysehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altina alindi.

Diger yandan kaza yapan araçlardan birinde bulunan ve korkarak aglayan çocuklari trafik polisleri ile orada bulunan vatandaslarin teselli ederek sakinlestirmeye çalismasi ise kameraya yansidi.

Kazayla ilgili tahkikat baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile