Konya'da Aile Katliami, 7 Kisi Öldürüldü

Konya'da Aile Katliami, 7 Kisi Öldürüldü

Konya’nin Meram ilçesinde ayni aileden 7 kisi evlerinde vahsice öldürüldü. Silahli saldiri sonucu öldürülenlerin yakinlari olay yerinde sinir krizi geçirirken polis ekipleri genis çapli arastirmasini sürdürüyor.



Olay, saat 18.50’de Merkez Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi Özsahin Sokak’ta yasandi. Edinilen bilgiye göre, kimligi belirsiz kisi ya da kisiler tarafindan düzenlenen silahli saldirida ayni aileden 7 kisi öldürüldü. Saldiri sonrasi olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç ve Cumhuriyet Bassavcisi Ramazan Solmaz da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Ekipler hayatini kaybedenlerin Yasar Dedeogullari, Baris Dedeogullari, Serpil Dedeogullari, Serap Dedeogullari, Ipek Dedeogullari, Metin Dedeogullari ve Sibel Dedeogullari oldugunu belirledi.

Durumu haber alan ölenlerin yakinlari olay yerinde fenalik geçirdi. Fenalasan 1 kisi ambulansa alinarak tedavi altina alindi. Yakinlari olay yerinde, “Hepsi gitti” diyerek agirlar yakti. Polis ekipleri ölenlerin çevredeki yakinlarinin eve yaklasmamali için tedbir aldi. Evde çok yönlü inceleme devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile