Konya'da Büyükşehir Belediye Yasası Değerlendirildi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Genel Meclisi ve Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleriyle bir araya gelerek, Büyükşehir Belediye Yasası'nı değerlendirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi'nin bugüne kadar önemli çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Bundan sonraki süreçte de Konya'ya hayırlı hizmetlerin farklı bir organizasyonla devam edeceğini ifade eden Akyürek, bugüne kadar başarıyla hizmet eden İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, yeni yasayla birlikte ''bütünleşme'' yaşanacağını dile getiren Büyükşehir Belediyesi'nin merkezde yaptığı çalışmaların artık tüm il genelinde yapılacağını anlattı.

Köyler ve beldelerin de mahalleler gibi hizmet almayı hak ettiğini aktaran Selvi, yeni yasanın Türkiye için bir kazanım olduğunu vurguladı.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun da Konya'ya hizmetlerde bulunan İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür ederek, yeni süreci Konya olarak en iyi şekilde yürüteceklerini ifade etti.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise yasanın çıkarılmasındaki temel amacın hızlı, verimli ve etkin hizmetin götürülmesi olduğunu anlattı.

Muhabir: İbrahim Yozoğlu

Yayıncı: Murat Aslan
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile