Konya'da Cinayete Kurban Giden Harita Mühendisi Firinci Topraga Verildi

Konya'da Cinayete Kurban Giden Harita Mühendisi Firinci Topraga Verildi

Konya’nin Beysehir ilçesinde ugradigi silahli saldiri sonucu hayatini kaybeden harita mühendisi firinci, dualarla son yolculuguna ugurlandi.

Olay, Hamidiye Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, firin olarak kiralamak üzerine bos dükkana bakan, firincilik yapan ayni zamanda harita mühendisi olan Erdal Üstüner (60), yanindaki ortagi Yunus A. ve pastane ustasi Murat S. ile birlikte dükkani inceledigi esnada yanlarina gelen, yakinlarda bulunan baska bir firinin isletmecisi olan S.G.’nin tabancasindan çikan kursunlara hedef oldu. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Saldirganin pes pese ates açmasi sonucu agir yaralanan ve vücuduna 4 kursun isabet ettigi belirtilen Erdal Üstüner, ambulansla kaldirildigi Beysehir Devlet Hastanesi’nde yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Yarali olarak ayni hastaneye kaldirilan Murat S. ile Yunus A. da tedavi altina alindi. Murat S. Acil Servisteki ilk müdahale sonrasinda Konya’ya sevk edildi. Olayda hayatini kaybeden Üstüner’in cansiz bedeni hastane morguna kaldirildi.

Silahli saldirida hayatini kaybettikten sonra cenazesi otopsi için Konya Sehir Hastanesi’ne gönderilen Erdal Üstüner’in cenazesi Beysehir Merkez Çarsi Camisi’ne getirildi.

Ögle namazini müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan Üstüner’in cenazesi, sehir mezarliginda gözyaslari ve dualar arasinda defnedildi. Cenazeye Üstüner’in ailesi, yakinlari, sevenleri ve vatandaslar katildi.

Öte yandan, silahli saldiri olayinda yaralanarak Konya’ya sevk edilen Murat S.’nin de hayati tehlikeyi atlattigi ögrenildi. Silahli saldiri olayinin ardindan kayiplara karisan süpheli S.G.’yi polis ekiplerinin yakalamaya yönelik çalismalarinin ise sürdügü ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile