Konya'da 'Çocuk Akademisi Projesi' Devam Ediyor

AK Parti Konya İl Başkanlığı'nca yürütülen "Çocuk Akademisi Projesi" devam ediyor. Proje kapsamında AK Parti Konya İl Başkanlığı'nı ziyaret eden çocuklar, hem AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ile sohbet etme fırsatı buldu hem de Psikolog ve Eğitim Danışmanı Seher Aydın'dan gelecek hedeflerine ulaşmada izlenecek yöntemler ve doğru nefes alma teknikleri konusunda bilgi aldı.

​AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Ar-Ge Birim Komisyon Üyesi İffet Gümüş'ün koordinesinde, ilçe Kadın Kolları tarafından desteklenen proje kapsamında çocuklar, Konya'nın tarihi ve önemli yerlerini geziyor, kişisel gelişimlerine yönelik oyunlarla eğlenceli vakitler geçiriyor.
İl Başkanı Ahmet Sorgun, yaptığı açıklamada, bugüne kadar İl Teşkilatı'nda birçok konuk ağırladıklarını ancak çocukların öneminin bir başka olduğunu söyledi.

Geleceğin teminatı olan çocuklara Türkiye'yi daha ileri seviyelere taşımaları için çok çalışmaları ve hedef belirlemeleri tavsiyesinde bulunan Sorgun, "Sonra da o hedefe yönelik gereken neyse yerine getirmeniz gerekiyor. Geleceğin Türkiyesi, Konyası sizlere emanet olacak. Onun için öncelikle bir hedef belirleyin, çok çalışın ve o hedefi gerçekleştirin. Elbette bunun için arkadaşlarınız, aileleriniz, sevdikleriniz ve çevrenizle birliğinizi daima koruyun" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile