Konya'da Durdurulan Otomobilde Ve Is Yerinde Kaçak Silah Ele Geçirildi

Konya'da Durdurulan Otomobilde Ve Is Yerinde Kaçak Silah Ele Geçirildi

Konya’da polis ekipleri tarafindan durdurulan otomobilde ve bir isyerinde yaptiklari aramada çok sayida kaçak silah ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Beysehir Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, Beysehir’den Konya istikametine seyir halinde olan bir otomobilden süphelendi. Plakasi Konya Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerine bildirilen otomobil, il merkezine giriste durduruldu. Otomobilde yapilan aramada ekipler, arka koltuk arkasina posetler içerisinde gizlenmis 15 adet ruhsatsiz tabanca ve tabancalara ait sarjör, 1 adet ruhsatsiz av tüfegi ve 17 adet tabanca fisegi ele geçirdi. Sorusturmayi genisleten Beysehir Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Bürosu Amirligi ekipleri, otomobil içerisinde yakalanan silahlari teslim aldiklari Beysehir’deki is yerine operasyon düzenledi.

Isyerinde yapilan aramada da 2 adet tabanca, 5 adet kisa namlulu pompali tüfek, 5 adet otomatik av tüfegi, 4 adet tek kirma av tüfegi, 1 adet çifte av tüfegi, 17 adet tabanca fisegi, 1 adet kurusiki tabanca, 1 adet ucu açilmis tabanca namlusu, 265 adet tabanca sarjörü, 8 adet av tüfegi sarjörü ve 183 adet av tüfegi parçasi ele geçirdi.

Polis ekipleri operasyonla ilgili 3 süpheliyi gözaltina aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile