Konya'da Hayranlari Fatma Turgut'la Costu

Konya'da Hayranlari Fatma Turgut'la Costu

Alternatif rock müziginin sesi Fatma Turgut, Gençlik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Konya’nin Aksehir ilçesinde gençlerle bulustu.

Aksehir Belediyesi; Gençlik Haftasi etkinlikleri çerçevesinde gençler için bir konser düzenleyerek Fatma Turgut’u Aksehirli gençlerle bulusturdu. Aksehir Açik Hava Tiyatrosu’nda gerçeklestirilen konseri binlerce kisi izlerken, yer bulamayanlar ise disaridan konseri dinledi. Konser öncesi Açik Hava Tiyatrosunu dolduran binlerce kisiyi hareketli müzikleri ve dans sovlari ile costuran ünlü sunucu Dogukan Alsay geceye renk katti. Sanatçi Fatma Turgut ve coskulu kalabalik, konser boyunca sarkilari hep bir agizdan söyledi.



Küs olan sevgilileri telefonla baristirmak istedi

Konser alanini dolduran gençlerle de sohbet eden Fatma Turgut, "Aranizda sevgilisi ile küs olan var mi?" diye sordu. El kaldiran kisiler arasindan sevgilisi ile küs oldugunu söyleyen bir genç kizin cep telefonunu sahneye alan Fatma Turgut, erkek arkadasini görüntülü aradi. Fatma Turgut "Merhaba ben Fatma Turgut. Aksehir’de arkadaslarla beraberiz” diyerek konser alanini dolduran binlerce kisi ile birlikte "Degmesin Ellerimiz" sarkisini söyleyerek genç kizin sevgilisine dinletti.

Konser sonunda Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya tarafindan Fatma Turgut’a bir plaket takdim edildi. Baskan Akkaya yaptigi konusmada gençlerin ülkenin gelecegi oldugunu kaydederek gençler için ne yapilsa az oldugunu ifade etti.

Pandemi nedeniyle ara verilen konser etkinliklerine basladiklarini belirten Baskan Akkaya, bu yil yapilacak Uluslararasi Aksehir Nasreddin Hoca Senligi çerçevesinde birbirinden degerli sanatçinin Aksehir’de konser verecegini de ifade etti.

Plaket takdiminin ardindan Baskan Akkaya ve Sanatçi Fatma Turgut’u birlikte sahnede bekleten sunucu Dogukan Alsay, binlerce seyircinin cep telefonu isiklarini yaktirip hep bir agizdan ‘Bir Sarkisin Sen’ isimli sarkiyi Baskan Akkaya ve sanatçi Fatma Turgut için söyletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile