Konya'da Ilkokullara Güvenli Internet Ve Güvenli Trafik Egitimi

Konya'da Ilkokullara Güvenli Internet Ve Güvenli Trafik Egitimi

Konya’da Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü ekipleri ilkokullarda ögrencilerle bir araya gelerek internet kullaniminda dikkat edilmesi gereken noktalarla ilgili ve trafikte nelere dikkat edilmesi gerektigi konularinda bilgiler verdi.

Konya Il Emniyet Müdürlügü “Huzur ve Güven Sehri Konya” ilkesiyle yürüttügü faaliyetlerine devam ediyor. Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü ekipleri de bu ilke dogrultusunda ilkokullari ziyaret etti. Ekipler ziyaretlerinde, ögrencileri bilinçlendirerek, günümüzde daha çok yayginlasan ve çok küçük yaslara kadar kullanim alani genisleyen internet kullaniminda dikkat edilmesi gereken noktalarla ilgili egitimler verdi. Güvenli trafik konularina da deginen Toplum Destekli Polislik ekipleri, ögrencilerin trafikte nelere dikkat etmeleri gerektigi konularinda da uyarilarda bulundu.

Güvenli Internet ve Güvenli Trafik Egitimi sonrasinda polis abi ve ablalarinin ziyaretlerinden ve verdikleri hediyelerden çok memnun kalan ögrenciler de onlar için hazirladiklari mektuplari ve resimleri hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile