Konya'da Mahalle Meclisi Toplantıları Sürüyor

Konya'da Mahalle Meclisi Toplantıları Sürüyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mahalle Meclisi toplantıları kapsamında Yenişehir, Ferit Paşa, Medrese, Nişantaşı ve Musalla Bağları Mahallelerinin muhtarları ve sakinleri ile bir araya geldi.

Programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haşmet Okur, Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcıları, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Yalınız, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, daire başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mahalle Meclisi toplantılarının 2012 yılı başından bu yana devam ettiğini, şu ana kadar 130 mahalleyi ziyaret ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bu kapsamda tüm mahalleleri ziyaret edeceklerini ifade etti.

Toplantının yapıldığı bölgeyi yakından ilgilendiren yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Akyürek, Kule Caddesi’ni Malas Caddesi’ne bağlayacak alt geçit inşaatının yakında başlayacağını söyledi.

Böylece Rauf Denktaş Caddesi’ne alternatif olarak yeni bir cadde daha doğmuş olacağını kaydeden Başkan Akyürek, “Beyşehir Çevre Yolu’na Vatan Caddesi’nden alt geçitle çıkış verdik. Yenişehir Alt Geçidi ve Şefik Can Caddesi’ni açarak oradan yeni bir çıkış meydana getirdik. Rauf Denktaş’tan Beyşehir Yolu’na da çıkış var. Şimdi, Malas Caddesi’nin alt geçidini de tamamlayıp Kule’ye alışveriş yapmaya gelenleri Kerkük ve Rauf Denktaş Caddelerine yönlendirmeden Beyşehir Çevre Yolu’na çıkardığımızda şehrimizde çok önemli bir problem daha halledilmiş olacak” dedi.

Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi tarafından hiç geliri olmayan ailelere yönelik gerçekleştirilen Sosyal Kart projesi hakkında da bilgi veren Başkan Akyürek, bu çalışmayı çok önemsediklerini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile