Konya'daki Bisikletli Gaspçılar

Konya'da elektrikli bisikletle, sigara isteme bahanesiyle yanlarına yaklaştıkları öğrencilerin paralarını bıçak zoruyla gasbettikleri öne sürülen 4 zanlı, tutuklandı.

Maşallah T.,Kadir Y. ve İsmail K'nin ardından, soruşturma kapsamında İsmail A. da gözaltına aldı. Polisteki işlemleri tamamlanan 4 zanlı, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Savcılıkça ifadelerine başvurulan zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Merkez Meram ve Selçuklu ilçelerinde 10 günde 6 öğrencinin toplam 500 lirasının bıçak zoruyla gasbedilmesi üzerine başlatılan soruşturmada, Maşallah T, Kadir Y. ile İsmail K, gasp olaylarından sonra kaçmak için kullandıkları elektrikli bisikletle yakalanmıştı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile