Konya'dan 8 firma Türkiye'nin en büyükleri arasında

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu'' arasına Konya'dan 8 firma yer aldı. Konya Sanayi Odası (KSO

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu'' arasına Konya'dan 8 firma yer aldı. Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, ilk 500'e giren sayısının her geçen yıl artmasının sevindirici olduğunu söyledi.

Sanayi Odası Başkanı Büyükhelvacıgil, Konya'dan 2007 yılında 5, 2008 yılında 7, 2009 yılında ise 8 firmanın 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında girdiğini hatırlattı. Gelişmelerin Konya ekonomisi adına sevindirici olduğunu ifade eden Başkan, "Konya, istikrarlı bir şekilde büyümektedir. İlk 500'e Konya'dan giren firma sayısındaki artış bizleri mutlu etmiştir. Dünyanın küresel krizle mücadele ettiği bir dönemde, Konya'daki firmalarımızın gösterdikleri başarı takdire şayandır. Başta bu firmalarımız olmak üzere, azim ve kararlılıkla üreten, istihdam sağlayan firma yönetici ve çalışanlarını kutluyorum.'' dedi.

Konyalı firmalarının başarısının örnek olduğunu bildiren Tahir Büyükhelvacıgil, Afrika ve Orta Doğu gibi yeni pazarlara hızlı bir şekilde giriş yaptığını belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile