Konya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 48 personelin çeşitli rütbelere terfi etmesi nedeniyle Polisevi ' nde tören düzenlendi . Törene Konya Valisi Aydın Nezih Doğan , Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Canan , İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal , İl Jandarma Alay Komutan Vekili Jandarma Yarbay Cengiz Akçay , protokol üyeleri , emniyet personeli ve eşleri katıldı . İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal açılış konuşmasında , vatandaşla birlikte hareket eden polisin huzur için çalıştığını belirtti . Vali Aydın Nezih Doğan ise , terfi eden emniyet mensuplarını tebrik ederek , " Türkiye ' de emniyet teşkilatımızın kendini geliştirerek yaptığı çalışmalar herkese örnek olmuştur . Gelişen teşkilat bugün başka ülkelerede yardım ve eğitim vermektedir . Vatandaşımızın huzurunu her zaman en önde tutan emniyet teşkilatımıza bizler destek olmalıyız " dedi .
Daha sonra Vali Doğan ile diğer protokol üyeleri terfi eden personelin rütbelerini takıp , takdir belgesi vererek hatıra fotoğrafı çektirdi . Terfi töreninin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen ve Konya İl Emniyet Müdürlüğü ' nün kendi çalışmalarıyla teşkilata kazandırılan 17 ' si motorsiklet olan 47 araç hizmete girdi .
Konya Emniyetinde Terfi Heyecanı
Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden 48 personele düzenlenen törenle rütbeleri takılırken, 47 yeni araç da hizmete girdi.



















