Konya İl Müftülüğü'nden Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Konya İl Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası kapsamında 14-16-17-18 Nisan günlerinde bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor.

Program, 14 Nisan’da Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda saat 14.00’te tasavvuf musiki konseri ile başlayacak. 16 Nisan’da Konya Ticaret Odası Konferans Salonu’nda devam eden Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde ‘Hz. Peygamber Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku’ konulu panel gerçekleştirilecek.

Saat 14.00’te başlayacak panelde, Konya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri konuşma yapacak. Etkinliğin 3. gününde ise kadınlara özel program gerçekleştirilecek ve kadın öğretim üyeleri ve Konya İl Müftülüğü Din Hizmetleri uzmanları konuşmalar yapacak. 17 Nisan’daki panel, yine Konya Ticaret Odası Konferans Salonu’nda aynı saatte icra edilecek.

Aynı gün saat 20.30’da Konya Kültür Park’ta Mehmet Emin Ay, Mustafa Demirci ve Grup Dergah konser verecek. Kutlu Doğum Haftası etkinliklerin Son gününde ise Kur’an kursu öğrencileri arasında ezbere 40 Hadis okuma final yarışması yapılacak. Final programı, 18 Nisan’da Konya Ticaret Odası Konferans Salonu’nda saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Aynı gün farklı ülke öğrencilerinden oluşan şiir dinleti grubu Konya Kültür Park’ta saat 20.30’da sahneye çıkacak .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile