Konya Milletvekili Halil Etyemez'den Kiliçdaroglu'nun Bürokratlarla Ilgili Sözlerine Tepki Açiklamasi

'Kiliçdaroglu'nun bürokrasiye tehditkar dili, vesayetçi zihniyetin ürünüdür ve asla kabul edilemez'.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun, bürokratlarla ilgili sözlerine iliskin, "Kiliçdaroglu’nun bürokrasiye tehditkar dili, vesayetçi zihniyetin ürünüdür ve asla kabul edilemez." ifadelerini kullandi.

Etyemez, yaptigi yazili açiklamada, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun bürokratlar ve devlet memurlari ile ilgili sözlerini elestirdi.

Açiklamasinda Kemal Kiliçdaroglu'nun bürokratlari ve devlet memurlarini açikça tehdit ettigini belirten Milletvekili Halil Etyemez, sunlari kaydetti:

"CHP lideri, önceki konusmalarinda ögretmenlerimizi, çiftçilerimizi ve toplumumuzun birçok kesimini hedef alarak tehditler savurmustu. Son olarak yayinladigi videoda ise devletimizin serefli bürokratlarini ve memurlarini hedef alarak kendince tehdit etti. Kiliçdaroglu’nun bürokrasiye tehditkar dili, vesayetçi zihniyetin ürünüdür ve asla kabul edilemez. Her seçimde hüsrana ugrayan Kemal Kiliçdaroglu, siyasetle elde edemedigi basariyi tehditle elde etmeye çalismaktadir."

Bürokrasiyi, seçilmis hükümete karsi çikmaya çagirmanin vesayetçi zihniyetin bir ürünü oldugunu ifade eden Milletvekili Etyemez, Kiliçdaroglu'na çagrida bulundugu açiklamasinin devaminda sunlara yer verdi:

"Anlasilan Kemal Kiliçdaroglu, darbeci zihniyete özlem duymaktadir. Bu zihniyet eski Türkiye’de kalmistir. Siyaset dürüst yapilmalidir. Siyasetçi dogru ve dogruyu konusan olmalidir. Kemal Kiliçdaroglu'nun kullandigi nefret dili, siyaseti kirletmektedir. Kiliçdaroglu'na çagrida bulunuyorum; devletimizin serefli bürokratlarini, memurlarini, çiftçilerimizi, ögretmenlerimizi kisacasi toplumumuzun her kesimini tehdit etmeyi birak. Cesaretin varsa hain terör örgütü PKK'ya ve FETÖ'ye bu tehdit dilini kullan. Aziz milletimiz, Kiliçdaroglu’nun bu tehditkar dilini ve kirli siyasetini yakindan biliyor ve takip ediyor. Milletimiz, bu kirli siyasete asla prim vermedi, vermeyecektir. Milletimiz, toplumun her kesimini tehdit eden ancak terör örgütlerine tek laf edemeyenleri 2023'de yine hüsrana ugratacaktir."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile