Konya'nin En Büyük Kapali Tenis Kortu Tamamlandi

Konya'nin En Büyük Kapali Tenis Kortu Tamamlandi

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediyesi’nin geçtigimiz yil Agustos ayinda temelini attigi Konya’nin en büyük kapali tenis kortunun yapimi tamamlandi.

Geçtigimiz yil Agustos ayinda Ulubatli Hasan Mahallesi’nde temeli atilan Karatay Belediyesi Kapali Tenis Kortu’nun yapimi tamamlandi. Konya’nin en büyük kapali tenis kortu özelligi bulunan ve 4 bin 915 metrekare arsa üzerinde 2 bin 916 metrekarelik alanda insa edilen tesiste; 3 adet tenis kortunun yani sira soyunma ve dinlenme odalari, kafeterya, teras, otopark alani yer aliyor. Genis hizmet yelpazesiyle toplumun tüm kesimlerine hitap eden proje ve çalismalari hayata geçiren ve bu sayede Karatay’i gelecege tasiyan Karatay Belediyesi, Karatay Kapali Tenis Kortu’nu Türkiye ve Türk gençligi için anlamli olan bir günde, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nda hizmete açilmasi hedefliyor.

“Konya’mizin spor altyapisina hizmet etmeye devam ediyoruz”

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, projedeki son çalismalari yerinde inceledi. Çalismalarda gelinen son nokta hakkinda bilgi alan Baskan Hasan Kilca, her yastan vatandasin daha modern sartlarda spor yapma imkanina kavusmasi ve özellikle gençlerin spora yönlendirilmesi için önemli yatirimlarina devam ettiklerinin altini çizdi. Baskan Kilca, “Karatay Belediyesi olarak Konya’miz ve Karatay’imizin spor altyapisina hizmet etmeye devam ediyoruz. Bizler, sporun gücüne inaniyor ve gençlerimizin sporla iç içe büyümesini saglamak için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Bu hedefle yapimini tamamladigimiz tesisimizi de inceledik ve son çalismalari yerinde gördük. Ulubatli Hasan Mahallemizdeki Kapali Tenis Kortu, hizmete girdiginde kaliteli spor yapma imkanlarinin yaninda milli ve manevi degerleriyle yetismis birbirinden basarili sporcularin yetistigi güzel bir tesis olacak. Kapali alanda 3 ayri tenis kortunda gençlerimize uzun yillar hizmet edecek bir tesisi daha Konya’miza ve Karatay’imiza kazandirmis olduk. Bu ve daha birçok spor tesisimizle birlikte gençlerimizin kendilerini iyi bir sekilde yetismelerine katki sunmaya devam ediyoruz. Sehrimizin en büyük kapali tenis kortumuzun ilçemize, sehrimize ve tüm tenis severlere hayirli olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile