Konyaaltı Belediyesi, Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısını Yaptı

Konyaaltı Belediyesi, Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısını Yaptı

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek Başkanlığında yapılan meclis toplantısında biri önerge olmak üzere toplam 8 gündem maddesi görüşüldü.

Konyaaltı Belediyesi'nin 2011 yılı faaliyet raporunun görüşülüp oy çokluğu ile kabul edildiği meclis toplantısında yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Böcek, vatandaşlar arasında hiç bir ayrım yapmadan hizmet verildiğini söyledi.

Konyaaltı'nın birçok ilden daha büyük bir ilçe haline geldiğini ifade eden Başkan Böcek, “2011 yılında da demokratik katılımın sağlandığı, çağdaş bir kent oluşturma, sağlıklı ve huzurlu bir Konyaaltı için verimli bir çalışma dönemi gerçekleştirdik. Çalışmalarımıza destek veren başta meclis üyelerimiz olmak üzere herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Belediyenin gelir ve giderleri ile hesap iş ve işlemlerine yönelik denetleme komisyonunca düzenlenen denetleme raporunun görüşüldüğü mecliste İhtisas Komisyonlarının seçimi yapıldı. Encümen Üyeliğine; Mustafa Karabulut, Hacet Kavak, Edip Kemal Bahadır, Plan Bütçe Komisyonuna; Nevzat Örs, Şafak Otuzaltı, İbrahim Çoban, Özhan Sade, Cafer Hadimioğlu, İmar Komisyonuna; Deniz Filiz, Orhan Budak, Buket Türkyılmaz, Hakan Şahinoğlu ile İbrahim Yüksekvicdan seçildi. Park ismi verilmesi ve trafo alanın ayrılmasıyla ilgili gündem maddesi ise imar komisyonuna havale edildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile