Konyaalti'nda 19 Mayis Coskuyla Kutlandi

Konyaalti'nda 19 Mayis Coskuyla Kutlandi

Konyaalti Belediyesi’nin, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla düzenledigi etkinliklere katilim gösteren vatandaslar, bayrami cosku içinde kutladi.

Konyaalti’nda üç gün süren 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami coskusu, Konyaalti Belediyesi Halk Oyunlari Toplulugu ve Ufuk Beydemir konseri ile sona erdi. Saat 17:00’de amatör gruplarin yeteneklerini sergiledikleri mini konserlerle baslayan etkinlik, ilerleyen saatlerde vatandaslarin yogun katilimi ile senlik havasina büründü. 19 Mayis coskusunu hep birlikte yasamak için alana akin eden binlerce vatandas, Konyaalti Belediyesi Halk Oyunlari Toplulugu’nun gösterisini de begeniyle izledi. Halk Oyunlari Toplulugu’ndan sonra sahneye çikan ünlü sarkici Ufuk Beydemir, sevilen sarkilarini birbiri ardina seslendirdi. Özellikle gençler tarafindan oldukça sevilen sarkiciya gösterilen yogun ilgi, renkli görüntülere sahne oldu.

“Gençlere inaniyoruz”

Konser öncesi bir konusma yapan Konyaalti Belediye Baskan Yardimcisi Tugba Erke Bostan, "Bugün 19 Mayis’in 103’üncü yil dönümü. 19 Mayis’ta Atatürk’le yola çikanlarin en anlamli günüydü aslinda. Onlar bir taraftan ölümü göze almislardi. Ölmek vardi, dönmek yoktu bu yolda. Atatürk sadece 19 Mayis’i gençlere armagan etmedi. Cumhuriyet’i de gençlere armagan etti. Bizim inancimiz sizsiniz gençler. Birlikte mücadele edecegiz, basaracagiz” dedi.

Bostan, konusmasi sonrasinda sanatçi Ufuk Beydemir’e çiçek ve plaket takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile